Boeken

Boeken. Boeken. Boeken. Lezen. Lezen. Lezen. Wie van lezen houdt, zit hier goed. Elke maand wordt hier de boeken-top 5 van bol.com getoond. Thrillers, fictie-, non-fictie- en dieetboeken, biografische verhalen, romans en meer. Wat staat er in de top 10 van bol.com? Hier zie je de beste vijf. Hou er rekening mee dat sommige boeken in de top 10 staan als e-book, daar kan de prijs iets mee te maken hebben. In het overzicht op Woonartikelen Online staan altijd verwijzingen paperback-varianten. Lezen doe je overal; op de bank (woonkamer), in je bed (slaapkamer) in de tuin, op de grond (waar dan ook)  in de trein, op vakantie… En daarom (en omdat boeken a-ma-zing zijn) ook op Woonartikelen Online een speciaal overzicht van BOEKEN. En wil je gratis en voor niets wat kleine verhaaltjes lezen? Check dan eens deze (mijn) verhalenwebsite

Bol.com-boeken

Op bol.com vind je duizenden boeken, als het er niet meer zijn. Je ziet daar welke boeken populair zijn op dit moment. Heb jij ze al gelezen (en ga je dat doen)? Laatste update: 19 augustus 2022.

Uitsmijter – Katja Brokke

Een kijkje op de achtergrond van het Amsterdamse uitgaansleven op basis van de waargebeurde verhalen van de Amsterdamse portier; Marcus Tribeldi. De Melkweg, de Escape, Café Bolle Jan, Coffeeshop Smokey… hij stond er. En heeft er verhalen over. Seks, drug en rock-‘n-roll, ethnische thema’s, waar je het best drugs verstopt en hoe je gratis een festivalterrein opkomt. Je leest het in Uitsmijter.

Haal je tips (en het boek) hier

#1

#2

Keto 50 Dagen Challenge – Niels Bosman

Ketogeen eten (ook wel héél erg koolhydraatarm eten). Niels Bosman laat in de 50 Dagen Keto Challenge zien dat je prima ketogeen kan eten zonder jezelf in bochten te wringen.
Niets alleen maar vlees, geen gecompliceerde bereidingswijzen en een gevarieerd programma. Check it out (als dit je trekt).

Shop het boek hier

Toen was ze weg – Lisa Jewell

Op vijftienjarige leeftijd verdwijnt Ellie in een oogwenk. Tien jaar later heeft Laurel nog altijd hoop dat ze Ellie zal vinden. Een charismatische man, voor wie ze als een blok valt, brengt licht in haar leven. Wat haar nog meer dan dat de adem beneemt, is zijn negenjarige dochter. Die lijkt het evenbeeld van Ellie. Alle onbeantwoorde vragen komen in snelvaart terug. Welk geheim moet zich nog altijd prijsgeven? even? Ontdek het zelf.

#3

#4

Overprikkeld brein – Charlotte Labee

Overprikkeld brein is een handboek met concrete handvatten voor meer rust en balans in het leven. Expert Charlotte Labee deelt hierin de laatste wetenschappelijke kennis over ons vaak overprikkelde en oververmoeide brein. Ga 10 weken aan de slag met symptomen, voeding, beweging, ontspanning en verbinding.

Koop het boek hier

Daar waar de rivierkreeften zingen – Delia Owens

Dit boek is een fikse bestseller. Alleen al in de VS werden er al meer dan zes miljoen van verkocht. Waar gaat het over? Kya groeit alleen en afgesloten van de wereld op in het moeras van Barkley Cove. Het is haar thuis. Tot ze twee jongemannen ontmoet en de grote stad ontdekt. Als een van hen dood wordt gevonden, valt d everdeking op haar. Lees het eindelijk!

#5

Tweedehands boeken en e-books kopen

Bij bol.com koop je ook tweedehands boeken en e-books. Check of jouw titel er ook is als e-book of tweedehandsje, dan ben je waarschijnlijk een stuk voordeliger uit. 

BoekenBoeken